Sammen med Tromsø Idrettslag, vår samarbeidspartner over mange år, lanserte vi tidligere i år "sykle til kamp". Konseptet bygger opp under et felles fokus på bærekraft og fremtidige løsninger som er til det beste for samfunnet.

- Det er fantastisk å se at så mange av våre supportere velger å sykle til kamp på Alfheim. Vi var spente på responsen når vi lanserte konseptet - etter tre kamper har den vært fenomenal og antallet syklister har doblet seg fra ca. 35 til nærmere 70. Det er gledelig å se, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier arrangement- og arenaansvarlig i TIL, William Frantzen.

- Vi er utrolig glad for at flere velger et grønnere alternativ på vei til kamp. Når vi ser en slik vekst av syklister viser det at samarbeid fungerer. Vi er svært glad for å kunne legge til rette sammen med TIL for at flere kan sykle til kamp, sier Frøydis Dalseng i Troms Kraft.

Strålende tilbakemeldinger fra publikum

Allerede nå ser vi konturene av et konsept som publikum verdsetter, samtidig som enda flere syklister ønskes velkommen.

- Publikum er strålende fornøyd med at det legges til rette for at man kan sykle til kamp. Tilbakemeldingene vi har fått er at det både er enklere og raskere enn å ta bilen, samtidig som det er et langt bedre alternativ for kroppen og miljøet, sier William Frantzen.

- Endelig kan jeg sette sykkelen fra meg trygt og godt på stadion før jeg går inn for å se på kampen. Jeg setter stor pris på at Trygg Vakt passer på sykkelen mens kampen pågår. Det gjør at jeg kommer til å fortsette å sykle til kamp, sier en ivrig TIL-supporter før hun går inn til kampstart.

Vakthold er en nøkkelfaktor

- I tillegg er de glade for at Trygg Vakt passer på sykkelen mens de er inne på stadion og ser kampen. Akkurat det siste tror vi veldig på, det skal være trygt å parkere sykkelen fra seg når man er på kamp, legger Frantzen til.

PS. En heldig syklist premieres med et gavekort på Bikeriet. Sykle til kamp du også!